Kabátek mandlí
Ořechy v čokoládě nejsou totéž, co čokoláda s ořechy. Základními surovinami jsou sice v obou případech ořechy a čokoláda, liší se však způsob jejich vzájemného propojení. Zatímco tabulka ořechové čokolády vznikne zalitím jader, ořechy v čokoládě získají svou sladkou skořápku tzv. dražováním. Tato starobylá cukrářská technologie spočívá v pomalém nanášení vrstev cukru, medu, nebo v našem případě čokolády, až do vzniku krusty požadované síly.
K dražování se používají speciální bubny podobné stavební míchačce. Otáčení bubnu udržuje jádra ořechů, kousky sušeného ovoce nebo jakoukoliv jinou vložku v neustálém pohybu a zároveň na ně stékají tenké pramínky čokolády, případně jiné polevy. Poleva na povrchu vložky tuhne a postupně se na ni nabalují další a další vrstvy.